Openingsuren Klik een dag aan op de kalender om de openingsuren te bekijken
Dagen die in het rood zijn aangeduid: gesloten

Culinair plezier 365 meter op zee

Een lichte lunch, een zoet intermezzo of een lekker diner? Belgium Pier Brasserie presenteert heerlijke gerechten, steeds bereid met dagverse ingrediënten. Proef de zee in onze verrukkelijke Bouillabaisse of laat je verrassen door een van onze vegetarische toppers. Ook voor een snelle snack, een echte klassieker of een aperitief met een tapasbordje schuif je hier aan tafel. Laat het je smaken!

Oct 17, 2021
Gerecht in de kijker
Stoofpotje van konijn met spek & gebraiseerd witloof

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

We zijn zeer regelmatige bezoekers, meestal s'middags. Altijd wel lekker en eerlijke keuken. Vriendelijk personeel is iets wat opvalt en altijd wel iets lekker te eten.

Bart, België

Ook deze maal , weliswaar bij zeer slechte weersomstandigheden , was het aangenaam vertoeven op deze uniek gelegen brasserie. Een 3 gangen menu vlot en vriendelijk bediend met een bijkomend prachtig uitzicht op zee mag er zijn.

Braet, België

We hadden een menu voor 15 euro met heerlijke soep, als hoofdgerecht heek met patatjes en boontjes en thee (kan ook koffie zijn). Een prachtige locatie, heerlijk uitzicht en ook binnenin aangenaam ingericht. De bediening was zeer vlot en het eten voortreffelijk, een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rafenveer, Destelbergen